Marketing in oblikovanje

Bodite prepoznavni! • celostne grafične podobe
 • vizitke, letaki, brošure, plakati …
 • optimizacija spletnih strani (SEO)
 • e-poštni marketing
 • oglaševanje na spletu
 • prevajanje in lektoriranje
 • pisanje besedil

 • Celostna grafična podoba oziroma CGP je prvi vizualni kontakt in najmočnejši element, ki privabi stranko in je ključ prepoznavnosti podjetja.
  Zagotovimo vam profesionalne in celovite rešitve za vaše podjetje oziroma dejavnost. Izdelan CGP je uporaben za različne medije, tako tiskovine kot tudi za elektronske medije, v barvni in monokromni različici.

  Zahtevajte informativno ponudbo!

 • Kolikokrat ste se usedli k računalniški tipkovnici in želeli napisati poslovno ponudbo, kratko reklamo za vaše izdelke ali storitve, morda sporočilo za javnost ali se ustrezno predstaviti na svoji spletni strani, pa prsti kar niso stekli po tipkovnici? Včasih so najenostavnejše stvari najbolj zahtevne.
  Zato, da lahko vi vaš dragoceni čas namenite svojemu poslovanju, mi za vas pripravimo in oblikujemo vašo strategijo komuniciranja. Mi nikoli ne ostanemo brez pravih besed. Besed, ki prepričajo, pritegnejo, morda zabavajo in vedno zagotovijo, da se obstoječe stranke in novi uporabniki vaših izdelkov in storitev nenehno vračajo.

  Za vas pišemo:

  – Marketinška besedila
  – Vsebine za spletne strani
  – Poslovne bloge
  – Predstavitvena besedila
  – Objave, sporočila za javnost
  – Preoblikujemo obstoječa besedila in gradiva

  Zahtevajte informativno ponudbo!

 • Imate dobro spletno stran ali spletno trgovino, obisk pa je pod vašimi pričakovanji?

  Optimizacija spletnih strani (t.i. SEO) izboljša vašo pozicijo na najpomembnejših iskalnikih in s tem pripelje na vašo spletno stran več obiskovalcev in potencialnih kupcev, kar posledično poveča tudi prodajo oziroma doseže željene rezultate lastniku spletne strani.
  Z različnimi tehnikami poskrbimo, da se vaša spletna stran ali trgovina uvrsti čim bolj visoko na seznamu zadetkov v iskalnikih. Naročnikom pomagamo vzdrževati dobro pozicijo v iskalnikih in jim s svojimi izkušnjami svetujemo ter pomagamo pri prepoznavnosti njihove spletne strani.

  Zahtevajte informativno ponudbo!

 • V sodelovanju z agencijo EuroComIT, vam nudimo vse prevajalske storitve na enem mestu. Izbirate lahko med različnimi paketi ponudbe pisnega prevajanja, tolmačenja in lokaliziranja spletnih strani.
  Prevajamo v več kot 77 svetovnih jezikov in poskrbimo, da boste razumeli in boste razumljeni tako kot želite. Strokovnost naših prevajalcev in tehnologije zagotavljata točne in zanesljive prevode, saj se zavedamo, da današnje okolje zahteva celovito, stroškovno učinkovito in kakovostno komuniciranje v vseh jezikih.
  Svet je velik, z našo pomočjo vam bo nekoliko bližji.

  Nudimo vam:

  – Pisno prevajanje
  – Tolmačenje – simultano, konsekutivno, konferenčno, telefonsko, šepetanje
  – Prevajanje spletnih strani
  – Sodno overjene prevode
  – Lokaliziranje spletnih strani
  – Prevajanje namiznega založništva

  Zahtevajte informativno ponudbo!

 • Lektoriranje je natančen jezikovni pregled besedila, s katerim lektor odpravi pravopisne, slovnične, slogovne in tipkarske napake.
  Nudim kakovostno lektoriranje strokovnih in leposlovnih besedil po ugodni ceni!

  Več o naši ponudbi za lektoriranje si lahko ogledate na tej povezavi – klik.

  Zahtevajte informativno ponudbo!