Program Poslovanje

Poslovanje podjetja Datastudio za Mac in Windows nudi širok nabor funkcionalnosti, ki vam bodo pomagale pri vodenju vašega podjetja.
Program Poslovanje vam bo z inovativnim POS modulom pomagal voditi vašo maloprodajo, ki jo boste lahko podprli s spletno prodajo 123nakupi.si.

Zahtevnejši uporabniki boste lahko med seboj povezali več vaših poslovnih enot preko hosting sistema in omogočili pospeševanje terenske prodaje preko dodatka Mobile, ki podpira iPad in iPhone.
Na vašo željo lahko Poslovanju razširimo funkcionalnosti in izdelamo specifične dodatke za boljšo integracijo v vaše podjetje.
Stranke pravijo: “Program je enostaven in lep!”

Zahtevajte informativno ponudbo! PREIZKUSITE ZDAJ!


 • Zakaj bi poslovni programi morali biti zakomplicirani in nepregledni?
  Pri izdelavi uporabniškega vmesnika programa Poslovanje smo bili pozorni na to, da je le-ta čim bolj pregleden in enostaven za uporabnika. Funkcije se pri dokumentih nahajajo na istem mestu, dokumenti se ločijo po barvah, ni potrebe po “odklepanju” dokumentov …

 • Najenostavnejši POS vmesnik vam bo pospešil prodajo. Vmesnik je prilagojen za delo v maloprodaji in omogoča hitro izdelavo menjav blaga, vpisa novih kupcev, darilnih bonov, kartic dobroimetja in še veliko več.

 • Vam ukvarjanje z vašimi računalniki in programsko opremo jemlje preveč časa? Izberite Poslovanje v oblaku ali Pisarno v oblaku ter prepustite vse ostalo nam!

  Za več informacij in primerjavo paketa Poslovanje v oblaku in Pisarna v oblaku kliknite tu!

 • Dodatek 123nakupi.si je spletna storitev, ki vam omogoča postavitev in začetek prodaje na spletu s samo nekaj kliki. Z enim samim klikom vam program omogoča neposredno objavo vaših artiklov ali storitev, skupaj z vsemi potrebnimi podatki (slike, spletni opis, teža …). Prav tako se spletna naročila prenesejo neposredno v program in so pripravljena za nadaljno obdelavo.

  Za več informacij o spletni trgovini 123nakupi.si kliknite tu!

Več o programu Poslovanje:

  • Mac in Windows

   Program deluje tako v Mac kot tudi Windows okoljih oziroma v mešanih okoljih.


   Brez interneta

   Za delovanje programa ni potrebna internetna povezava, jo pa priporočamo zaradi lažjega vnosa poslovnih partnerjev, tečajev in kilometrin, saj se le-ti lahko prenesejo neposredno z interneta.


   Iskanje

   V Poslovanje je vgrajen eden boljših načinov iskanja, saj lahko v programu iščete čisto po vseh kriterijih. S pomočjo iskanja si tako lahko ustvarite čisto svoja poročila.


   Računovodstvo

   Dodatni moduli omogočajo neposredno pošiljanje podatkov v vaš računovodski servis, ne glede na to, kateri program uporabljajo.


   Poslovne enote

   Povežite več poslovnih enot v centralizirano celoto in si omogočite hiter pregled poslovanja posameznih enot ter interne prenose blaga.


   Pomoč in podpora

   Vsi uporabniki Poslovanja so deležni pomoči, podpore pri uporabi in programskih nadgradenj.

  • Darilni boni

   Program vam omogoča izdelavo in vodenje darilnih bonov, s katerimi boste še pospešili vašo prodajo.


   Kartice ugodnosti

   Vašim kupcem boste lahko ponudili kartice dobroimetja in tako pridobili njihovo zvestobo.


   Hitra menjava uporabnika

   Imate več prodajalcev in eno blagajno? S funkcija za hitro menjavo prodajalca to ne bo več problem.


   Črtna koda

   Za pravilno in hitrejšo prodajo uporabite čitalce črtne kode. Ne glede na uporabo Mac ali PC računalnika je Poslovanje kompatibilno z vsemi USB čitalci črtnih kod.


   Menjava blaga

   Pokvarjeno blago, napačna številka hlač ali napačna velikost majice niso več problem. Blago lahko enostavno zamenjate ali vrnete nazaj na zalogo z enim klikom brez dolgotrajnih postopkov.


   Dodajanje kupcev

   Novi kupec v vaši trgovini, ki želi račun za podjetje? Potreben je le vpis davčne številke in program Poslovanje bo vse ostale podatke kupca prenesel s spleta.

  • Enostavna sinhronizacija

   Sinhronizirajte Poslovanje s spletno trgovino z enim klikom. Program Poslovanje samodejno optimizira in prilagodi slike artiklov za objavo na spletu. Vse podatke urejate samo enkrat in na enem mestu.


   Brezplačno gostovanje

   Sistem 123nakupi.si teče na naših strežnikih in zato je gostovanje in skrb za strežnike brezplačna.


   Brezplačna postavitev

   Spletno trgovino lahko odprete takoj brez dodatnih stroškov. Spletna administracija vam omogoča nastavitev osnovne oblike in ostalih nastavitev za začetek prodaje.


   Videz

   Sistem 123nakupi.si vam omogoča urejanje videza in funkcionalnosti spletne trgovine. Na vašo željo pa lahko videz popolnoma prilagodimo vašim potrebam.


   Plačila in dostava

   Sistem 123nakupi.si ima integrirane različne plačilne možnosti in načine dostav.


   Zunanje storitve

   Imate trgovino tudi na bolha.com ali ceneje.si? Vaša obstoječa spletna trgovina na bolhi ali ceneje lahko brez težav sprejema podatke iz vaše spletne trgovine 123nakupi.si in tako lahko urejate 3 trgovine na enen mestu.

  • Dostop od kjerkoli

   Dodatek MOBILE vam omogoča dostop do vaše baze od koderkoli samo da imate internet povezavo.


   Razširitve

   Poleg splošnih funkcionalnosti vam lahko dodatek MOBILE prilagodimo vašim potrebam.


   Nižji stroški

   Tablični računalniki ali pametni telefoni so večinoma cenejši kot prenosni računalniki ter zato predstavljajo idealno razmerje med uporabnostjo ter ceno.


   Vedno na tekočem

   MOBILE vam omogoča hiter vpogled v stanje vaših dokumentov ali celotnega poslovanja podjetja na dan ali v določenem obdobju. Vse informacije so le klik stran.  • Profesionalni izgled

   Pošiljanje sporočil profesionalnega izgleda ne bo več problem. Lahko si jih urejate sami ali pa vam jih izdelamo mi.


   Učinkovito pošiljanje

   Bi radi poslali sporočilo 10000 prejemnikom naenkrat? Z 123pošlji.si to ne bo več problem saj naši strežniki omogočajo ogromno prepustnost.


   Statistika

   Vas zanima kdo in kdaj je največkrat prebral vaše sporočilo 123pošlji.si vam ponuja širiko statistiko, ki vam bo pomagala najti potencialne nove kupce.


   Enostavno urejanje

   Samodejna prijava naročnikov na vaša obvestila na vaši spletni strani ali trgovini? Z nekaj kliki lahko ustvarite poljubne prijavne liste ter jih vgradite na poljubno lokacijo na spletu.


   Samodejno pridobivanje

   123pošlji.si vam omogoča izdelavo spletnih obrazcev za samodejno prijavo vaših obiskovalcev na vaše mailing liste. V kolikor imate več spletnih mest lahko določite ločene skupine v katere se prijavljajo obiskovalci vaših spletnih mest.


   Deluje s Poslovanjem

   123pošlji.si je prilagojen za delovanje s Poslovanjem. Vsi poslovni partnerji v vašem šifrantu so že pripravljeni za izvoz v 123pošlji.si z enim klikom.

  • Nižji stroški

   S hostingom se izognete stroškom postavitve in vzdrževanja lastnega strežnika.


   Enostavnost

   Postavitev novega delovnega mesta, je enostavno in hitro. Omogoča vam enostavno prilagajanje vašim potrebam.


   Brez skrbi

   Za vse nadgradnje in posodobitve ter varnostne kopije posrbimo mi.


   Hitrost delovanja

   Zaradi zmogljivih strežnikov je delovanje vedno zelo hitro prav tako ne boste ime skrbi z nadgrajevanjem opreme.


   Varnost

   Naš strežniški sitem zagotavlja, da bodo vsi vaši podatki vedno zaščiteni pred virusi, krajami in naravnimi nesrečami, podatki pa se vseskozi varnostno kopirajo.


   Dostop od kjerkoli

   Dostop s katerekoli lokacije do vseh vaših podatkov kadarkoli in kjerkoli iz katerekoli mobilne naprave.

  • Uporaba razširitev

   • Vnos podatkov preko spletnih obrazcev
   • Pošiljane podatkov v računovodski servis
   • Prikaz vaših artiklov na spletu
   • Dostop do kontaktov


    

   • Vpisovanje podatkov vaših uporabnikov preko spletnih obrazvev neposredno v bazo
   • Oblikovanje mailing seznamov
   • Povezovanje z mobilnimi napravami

    

   • Izdelava lastnih modulov oz. podatkovnih baz
   • Izdelava dodatnih izpisov ali poročil
   • Upravljanje strojnih naprav kot so elektro motorji, prikazovalniki in še veliko več …

 • POPOLNI PREGLED NAD POSLOVANJEM

  Spremljajte podatke – INFO zaslon

  Se vam dogaja, da pozabljate pomembne stvari? Prilagodljiv INFO zaslon vam nudi hiter vpogled v pomembne podatke vašega poslovanja, kot so zapadli izdani računi, zapadli prejeti računi, statusi delovnih nalogov, stanje naročil kupcev in nujna opravila, ki jih morate opraviti. Zelo uporabna funkcija je tudi hiter obračun DDV-ja pred koncem meseca, da vas obračun vašega računovodskega servisa ne preseneti. Pregled poslovanja vam omogoča hiter vpogled v dosežene rezultate za izbrano obdobje. Tako boste lahko v enem oknu videli, koliko dokumentov (prevzemov, ponudb, naročil kupcev, izdanih računov …) je bilo narejeno. Za lažji pregled so podatki prikazani tudi v grafični obliki. Podatke si lahko tudi natisnete.

  Povezani dokumenti in iskanje
  Dokumenti v Poslovanju so med seboj povezani, zato jih lahko hitro najdete. Prav tako je mogoče iskati podatke po kakršnemkoli kriteriju po celotnem programu. Iskanje lahko uporabljate tudi za izdelavo lastnih poročil.

  Zgodovina dogodkov
  Da bi se izognili nepojasnjenim dogodkom, kot so izbrisi dokumentov in spremenjeni podatki šifrantov, smo vgradili podrobno sledenje vsem dogodkom, ki tvorijo zgodovino sprememb v programu, katera vam je vedno dostopna.

  Vpogled iz druge lokacije

  Se vam zgodi, da ste pozabili poslati ponudbo pomembni stranki ali pa bi radi samo pogledali stanje zaloge? Program Poslovanje vam omogoča tudi dostop iz druge lokacije (npr. od doma, s poslovne poti …) preko internetne povezave.

  iPhone in iPad

  Dodatek MOBILE vam omogoča vpogled v poslovanje vašega podjetja preko iPhone-a in iPad-a. Primeren je za lastnike podjetij, ki želijo biti na tekočem z dogodki v podjetju in za trgovske potnike, ki lahko na licu mesta izdelajo naročilo ali napišejo potni nalog.

 • NABAVA
  Naročanje blaga

  Naročate lahko vse vrste blaga. Program vam omogoča tudi samodejno izdelavo naročilnic glede na naročila vaših strank in celoten pregled še neprevzetega blaga.

  Prevzem blaga

  Prevzeme blaga lahko izdelate samostojno ali pa neposredno iz naročilnic. Zelo priročna funkcija je tudi neposreden izpis nalepk s cenami in črtnimi kodami neposredno s prevzemnice. V primeru prejetega poškodovanega blaga je vračilo le klik stran.

  Poročila nabave

  Sledite naročenemu in prevzetemu blagu. Celoten pregled nad količinami in cenami prejetega oziroma naročenega blaga je le klik stran. Prav tako je zelo uporabna funkcija izpis neprejetega naročenega blaga. Seveda pa je funkcij še veliko več.

  Izpis nalepk

  V kolikor se ukvarjate z maloprodajo, vam bo ta funkcija prihranila veliko časa. Ob vsakem prevzemu blaga se lahko odločite za tisk nalepk s črtnimi kodami (s cenami ali brez), s katerimi lahko označite vaše blago na policah. Program vam samodejno prilagodi število nalepk glede na količino prejetega blaga.

 • PRODAJA
  Ponudbe/Predračuni

  Vam izdelava ponudb vzame veliko časa? S programom Poslovanje boste ponudbo napisali v nekaj trenutkih, si ogledali vašo maržo in jo poslali vaši stranki preko elektronske pošte neposredno iz programa. Vse ponudbe lahko opremite tudi s slikami in jih celo pošljete v nemškem ali angleškem jeziku. Potrjeno ponudbo oziroma predračun lahko neposredno prenesete na delovni nalog, dobavnico in račun ali pa jo spremenite v naročilo kupca in si tako beležite naročeno blago oziroma storitve.

  POS

  POS vmesnik je že del programa Poslovanje v paketih LIGHT in PRO. POS vmesnik je prilagojen za delo v trgovini z večjo frekvenco prodaje. Omogoča vam hitro izdajo in menjavo blaga, tiskanje garancij za prodane artikle, uporabo darilnih bonov in darilnih kartic.

  Naročila kupcev

  Naročila kupcev so izvrstna opcija za podrobno sledenje dobave naročenega blaga vašim kupcem. Program omogoča izpis nedobavljenega blaga in zaloge, ki jo morate še naročiti dobaviteljem, da boste zadovoljili povpraševanje vaših kupcev. Natisnete si lahko tudi nalepke in z njimi označite, h kateremu naročilu spada posamezno blago. V kolikor boste blago dobavljali postopoma, vam bo program vodil natančno količino dobavljenega blaga.

  Dobava

  Ste že kdaj pozabili fakturirati dobavljeno blago? V Poslovanju se vam to ne bo več zgodilo, saj program spremlja, katere dobavnice so že bile fakturirane in katere ne. Omogoča vam tudi skupno fakturiranje večih dobavnic na en račun. V kolikor vaš kupec želi, da mu dobavnico pošljete v .xls formatu, je poskrbljeno tudi za to.

  Fakturiranje in knjiženje plačil

  Ne veste, koliko vam dolgujejo vaše stranke? Popoln pregled nad izdanimi računi vam bo rešil te težave. Program vam omogoča izdajo računov ter pošiljanje le-teh neposredno po elektronski pošti. Beleži tudi status tiskanja in vas tako opozori, katere račune ste pozabili natisniti. Zelo uporabna funkcija je knjiženje plačil, ki vam omogoča popoln pregled nad plačili vaših izdanih računov. V kolikor nudite obročno plačevanje, vam program samodejno izdela specifikacije plačil, prav tako pa lahko vašim dolžnikom neposredno iz programa pošiljate opomine za njihove odprte obveznosti.

  Opomini

  Funkcija izdelave opominov vam nudi neposredno izdelavo opomina iz neplačanega računa. Vsak opomin lahko opremite s statusom (1. opomin, 2. opomin …) in ga pošljete dolžniku neposredno preko e-pošte ali navadne pošte.

  Komisijska in konsignacijska prodaja

  Se ukvarjate s komisijsko ali konsignacijsko prodajo? Program vam nudi vse potrebno za popolno in pregledno vodenje te vrste dejavnosti. Izpisujete in pregledujete lahko stanje konsignacijskega blaga, pregledujete nabavne cene, ga prevzemate, prodajate in odpisujete.

  Terenska prodaja

  Za vse, ki opravljate terensko prodajo, vas bo razveselil dodatek MOBILE, ki vam omogoča izdelavo naročil vaših strank preko iPhone-a in iPad-a.

 • PROJEKTI / OPRAVILA / OPOMNIKI
  Projekti

  Poslovanje vam omogoča vodenje projektov in povezanih stroškov oziroma prihodkov. Vodenje projektov je zelo enostavno, saj stroške in prihodke na projektih razporejate preprosto iz prejetih in izdanih računov.

  Opravila

  Ste kdaj že pozabili dokončati opravilo? Program Poslovanje vam nudi tudi vodenje opravil. Uporaben je tudi pregled opravil, saj tu uporabnik vidi vse lastne projekte, njegove naloge in njihov napredek.

  Opomniki

  Ste že kdaj zamudili na sestanek ali pozabili poslati pomemben dokument? Opomniki vam bodo prihranili te skrbi, saj boste pomembne stvari videli vedno, ko vstopite v program.

 • POSLOVNI PARTNERJI
  Popoln pregled poslovnih partnerjev

  Na enem mestu lahko pregledujete vse vaše poslovne partnerje, analizirate prodajo po posameznih poslovnih partnerjih, pregledujete odprte postavke, izpisujete IOP obrazce, vidite lokacijo na zemljevidu, jih pripravite za prejem obvestila iz mailinga, si ogledate povezane dokumente in še veliko več.

  Uvoz poslovnih partnerjev

  Bi radi zamenjali program, vendar si ne predstavljate, kako prenesti vse vaše poslovne partnerje v Poslovanje? Nič lažjega, od tega vas loči en klik, lahko pa nas tudi pokličete za pomoč.

  Pogodbeni ceniki

  Vsi uporabniki z veleprodajno dejavnostjo imate možnost izdelave pogodbenih cenikov, ki vam bodo olajšali prodajne postopke.

  Tiskanje nalepk in prenos podatkov poslovnih partnerjev s spleta

  V kolikor vašemu poslovnemu partnerju pošiljate paket, bo priročna funkcija izpisa nalepke z naslovom. Nedvomno se je tudi vam zgodilo, da ste partnerju napisali napačen naslov ali naziv na račun. To se vam ne bo več zgodilo, kajti vse podatke vaših poslovnih partnerjev lahko od sedaj v program prenesete neposredno preko davčne številke, podatki bodo tako vedno pravilni.

 • ARTIKLI

  Popoln pregled vaših artiklov in storitev

  Na enem mestu lahko pregledujete vse vaše artikle/storitve, jim določate cene, spreminjate nazive, pregledujete zalogo in serijske številke, urejate sestavnice, izpolnjujete garancije in še veliko več.

  Uvoz artiklov/storitev

  Bi radi zamenjali program, vendar si ne predstavljate, kako prenesti vse vaše artikle v Poslovanje? Nič lažjega, od tega vas loči en klik, lahko pa nas tudi pokličete za pomoč.

  Poročila

  Na voljo vam je kar nekaj predpripravljenih poročil, s katerimi boste lahko preverjali stanje zaloge, gibanje zaloge (skladiščni karton), si ogledali gibanje nabavne cene, pregledali prodajno poročilo za enega ali izbrani seznam artiklov in se tako lažje odločili, kaj vam prinaša dobiček oziroma dela izgubo.

  Izpis nalepk

  V kolikor prodajate blago končnim kupcem, se ne boste mogli izogniti opremljanju vaših artiklov z nalepkami. Program podpira več različnih vrst nalepk proizvajalca DYMO, HERMA, SMACK in ZWECKFORM. Tiskanje nalepk še nikoli ni bilo tako enostavno in pregledno.

  Ceniki, katalogi, garancije

  Se vam je zgodilo, da je stranka hotela takoj cenik za določene artikle, pa ga niste imeli? Nič več. Neposredno iz Poslovanja boste lahko vašim strankam pošiljali cenike in kataloge opremeljene s slikami za vse ali pa samo za določeno skupino izdelkov. Pošiljanje je seveda možno tudi preko e-pošte. Za vse, ki se ukvarjate z distribucijo, bo priročna tudi opcija neposrednega izpisa garancijskih listov.

  Posodabljanje cenika

  Ali vam dobavitelj pošilja nove cene v Excelovi obliki, vi pa jih morate ročno popravljati v programu? V Poslovanju lahko cenik enostavno uvozite v Excelovi obliki in tako z enim klikom posodobite vaše cene.

  Prodaja konfekcije – matrični artikli

  Prodajate hlače, majice, čevlje in se srečujete z nepreglednostjo artiklov v vašem poslovnem sistemu in pri prodaji na spletu? Poslovanje vam omogoča vodenje in kreiranje matričnih artiklov.

 • POROČILA

  Vsa poročila na enem mestu

  Poslovanje vsebuje več kot 150 različnih poročil o vašem poslovanju, artiklih, strankah in vseh pomembnih stvareh v podjetju, kot so stanje zaloge, skladiščni karton, prodaja po zaposlenih, izpis serijskih številk, prodaja po poslovnih partnerjih in še veliko več.

  Individualna poročila

  Zaradi zmogljive funkcije iskanja program Poslovanje omogoča izdelavo poročil na podlagi vnešenih kriterijev oziroma drugače povedano izpisujete lahko poročila popolnoma po vaših potrebah in željenih rezultatih.

  ePOBOT
  Program Poslovanjevam vam omogoča pripravo in izvoz vseh potrebnih podatkov za AJPES ePOBOT.

 • PROIZVODNJA
  Izdelava izdelkov

  Vodite celotno proizvodnjo, izdelujte nove artikle, odpisujte material iz zaloge. Program nudi tudi izdelavo in upoštevanje sestavnic, ki jih lahko sestavljate sproti ali pa jih predpripravite za serijske izdelke.

  Opravljanje storitev

  Delovni nalogi so primerni tudi za sledenje opravljenih del pri storitvenih dejavnostih. Beležite si lahko vsa opravljena dela in jih nato fakturirate kot eno samo storitev. Specifikacijo pa na željo stranke izpišete ločeno ali pa pošljete po e-pošti.

  Sledenje časa

  Vgrajena “štoparica” je izredno primerna za vse dejavnosti, kjer je opravljen čas ključnega pomena (grafična dejavnost …). Enostavno vnesite čas pričetka dela, ga ustavite po opravljenem delu, program pa vam bo samodejno izračunal razliko in vrednost postavke. Možno je tudi “sestavljanje” opravljenega časa, v primeru da delo opravljate postopoma.

  Servis

  V kolikor opravljate servisno dejavnost, vam bo prav prišla funkcija sledenja prevzetega blaga na servis. Ob prihodu stranke na servis preprosto odprete nov delovni nalog in popišete prejeto blago. Ob servisiranju zabeležite opravljena dela in porabljen material, na koncu pa stranki z enim klikom izdelate dobavnico in račun neposredno iz delovnega naloga.

  Posebni – specifični podatki

  Delovni nalogi vsebujejo tudi dodatna polja, ki jih lahko uporabljate za specifične podatke, katere želite beležiti.

  Izdelava računov, dobavnic, predračunov

  Iz delovnega naloga lahko z enim klikom izdelate predračun, dobavnico ali račun in si tako namesto ponovnega vpisovanja podatkov prihranite veliko časa. Tako izdelani dokumenti ostanejo povezani z delovnim nalogom in s tem olajšajo morebitno kasnejše iskanje in prikaz povezanih dokumentov.

 • POTNI NALOGI
  Pisanje potnih nalogov

  Poslovanje vam omogoča izredno hitro pisanje potnih nalogov. Uporabniški vmesnik vam nudi tudi iskanje potnih nalogov in izdelavo poročil ter mesečnih izpisov.

  Samodejni izračun kilometrin in dnevnic

  Poslovanje vam omogoča obračun potnih nalogov s samodejnim izračunom višine dnevnic in kilometrin. Vsi podatki se preko spleta ažurirajo brezplačno.

  Vrivanje potnih nalogov

  Se vam zgodi, da vam zaposleni pozabijo povedati za službeno pot? Potne naloge lahko tudi naknadno vrinete, izpolnete mankajoče podatke in tako zagotovite ažurnost ter točnost.

  Razdalje med kraji

  Za lažji izračun točnih kilometrov vam je na razpolago tudi priročna tabela z informativnim izračunom razdalj med kraji.

  Izpisi in poročila

  Konec meseca si lahko natančno pregledate in izpišete potne naloge po zaposlenih, poslovnih partnerjih ali vozilih. Izpisujete si lahko poročila za željena obdobja in tako olajšate knjiženje.

  Vodenje blagajne

  Modul potni nalogi vsebuje 100 % podporo vodenju blagajniških prejemkov in izdatkov oziroma celotnega blagajniškega poslovanja. Blagajniške izdatke in prejemke lahko izdelate neposredno iz potnega naloga in si tako prihranite nekaj časa.

 • KOMUNIKACIJA
  Urejeni dopisi

  Imate na vsakem računalniku v podjetju nekaj dopisov? Ne veste kateri je zadnji oziroma aktualen? Poslovanje vam omogoča izdelavo in pošiljanje dopisov ter najpomembnejše – centralizacijo oziroma hrambo vseh poslanih dopisov na enem mestu dostopnih kjerkoli in kadarkoli.

  Knjiga pošte

  Se vam izgublja pošta v podjetju? Ne veste, ali ste prejeli dopis ali ne? Ga ne najdete in tako nimate vpogleda v vsebino? Knjiga pošte vam bo olajšala in izboljšala vpogled ter vzpostavila zgodovino prejete pošte. Vsak prejeti dokument lahko neposredno skenirate v program in tako vam bo vsa pošta vedno na razpolago.

 • VIZUALNA PODOBA
  Videz vaših dokumentov

  Zelo velik poudarek smo v programu dali profesionalnemu videzu vaših dokumentov. Prilagojeni so tako, da se kvalitetno tiskajo tako na črno – belih kot barvnih tiskalnikih. Dokumentom lahko nastavljate grafično obliko glave in noge, kar pomeni, da lahko vključujete vaše logotipe, slogane ali reklame. V kolikor uporabljate prednatisnjene dopisne liste, pa smo poskrbeli, da se bosta vaša glava in noga videla samo na dokumentih, ki jih pošiljate po e-pošti v PDF formatu. Oblika dokumentov ustreza poštnim kuvertam, tako bo naslov prejemnika vedno viden.

  Pošiljanje dokumentov v PDF obliki

  Vse pomembne dokumente lahko neposredno iz programa pošiljate vašim poslovnim partnerjem tudi preko e-pošte v PDF obliki. Vaši e-dokumenti bodo enaki natisnjenim.

  Predpripravljeni teksti

  Vsakemu posameznemu dokumentu lahko pripravite prednastavljene tekste in si tako prihranite veliko časa pri večkratnem vnašanju enakega teksta. Ločeno si lahko predpripravite tekste za pošiljanje dokumentov v angleškem ali nemškem jeziku.

  Angleščina in nemščina

  Pomembne izhodne dokumente, kot so naročilnice, predračuni, dobavnice, računi, lahko pošiljate ali tiskate v angleškem ali nemškem jeziku in tako lažje sodelujete tudi s tujimi poslovnimi partnerji.

  Uporabniški vmesnik

  Velik poudarek smo dali tudi uporabniškemu vmesniku, ki je narejen na podlagi želja strank brez odvečnega balasta. V kolikor se ukvarjate z maloprodajo, vas bo navdušil edinstveni POS vmesnik, ki v kombinaciji s trendovskim iMac računalnikom polepša izgled vaše trgovine.

 • VARNOST IN MREŽA
  Varnost vaših podatkov

  Ste že kdaj izgubili vse vaše podatke? S Poslovanjem boste to možnost praktično izničili. Vgrajena funkcija varnostnega kopiranja in kompresiranja podatkov na dve različni lokaciji, vas bo rešila marsikaterega neprijetnega trenutka. V kolikor se vam pokvari računalnik, enostavno na njega ponovno namestite naš program in uvozite varnostno kopijo. Po 10 minutah boste delo nadaljevali z mesta, kjer ste ostali pred okvaro računalnika.

  Izdelava varnostne kopije na oddaljeno lokacijo

  Za vas smo pripravili dodatek Arhiv FTP, ki vam omogoča izdelavo varnostne kopije na oddaljen strežnik podjetja DataStudio. Vaši podatki bodo tako zaščiteni pred krajo ali okvaro vašega računalnika.

  Brez potrebe po internetni povezavi

  Za razliko od zadnjih trendov naš program teče lokalno na vašem računalniku in tako za delo ne zahteva aktivne internetne povezave, kar pomeni, da je lahko nameščen tudi na prenosnem računalniku, ki ga lahko s seboj nesete na dopust.

  Vpogled v vaše podatke

  Ker program teče lokalno na vašem računalniku, pomeni, da je celotna baza vaših podatkov, poslovnih partnerjev, nabavnih cen, dopisov shranjena pri vas. Vsi podatki so tako varno zaščiteni pred neljubimi pogledi tretjih oseb.

  Uporaba več računalnikov

  Poslovanje omogoča uporabo do 10 računalnikov na mreži ali oddaljenem dostopu. Omogoča tudi medsebojno delovanje računalnikov z Windows in Mac OS X operacijskim sistemom. V kolikor bi v mrežo radi povezali več kot 10 računalnikov, nas pokličite.

 • SPLETNA TRGOVINA / MASOVNA E-POŠTA
  Spletna trgovina 123nakupi.si

  123nakupi.si je spletna storitev, ki vam omogoča postavitev spletne trgovine neposredno iz programa Poslovanje. Prodajo na spletu lahko pričnete samo z nekaj kliki brez velikih začetnih stroškov. Z enim samim klikom vam program omogoča neposredno objavo vaših artiklov ali storitev, skupaj z vsemi potrebnimi podatki (slike, spletni opis, teža …). Prav tako se spletna naročila prenesejo neposredno v program in so pripravljena za nadaljno obdelavo. Primerna je za vsa podjetja, ki se želijo preizkusiti v spletni prodaji.

  Masovna pošta 123pošlji.si

  123pošlji.si je spletna storitev, ki vam omogoča pošiljanje e-pošte na veliko število e-poštnih naslovov hkrati. Poleg tega vam nudi tudi popolno statistiko oziroma povratno informacijo, kdo in kdaj je vaše sporočilo tudi prebral. 123pošlji.si je odlično orodje za pridobivanje novih ali obveščanje obstoječih strank.

 • POSLOVANJE V OBLAKU
  Poslovanje v oblaku / Pisarna v oblaku

  Poslovanje v oblaku je zanimiva storitev za podjetja, ki si želijo predvsem zmanjšati stroške vzdrževanja in nakupa strojne in programske opreme ter si zagotoviti čim bolj nemoteno delovanje poslovnih sistemov. Nudimo dva paketa Poslovanje v oblaku in Pisarna v oblaku.

 • MOŽNOSTI NAMESTITVE
  1. Enouporabniška verzija

  Enouporabniška verzija brez FileMaker platforme je najcenejša opcija namestitve in ne zahteva prednameščene programske opreme FileMaker.

  Prednosti in slabosti:
  + cena
  + za delovanje ne potrebuje internetne povezave
  + hitrost namestitve
  + deluje z 123nakupi.si, 123poslji.si
  – možnost uporabe na samo enem računalniku
  – ni možno povezati z individualnimi dodatki
  – ni možno povezati z drugimi zunanjimi bazami podatkov

  2. Enouporabniška verzija + FileMaker platforma

  Kot v zgoraj omenjeni opciji namestitve gre za enouporabniško verzijo katero pa poganjate s pomočjo nameščene FileMaker programske opreme. Poslovanje v tem načinu pokaže vse svoje zmogljivosti in opcije, ki jih lahko uporabite v svojem podjetju.

  Prednosti in slabosti:
  + za delovanje ne potrebuje internetne povezave
  + Dostop do Poslovanja iz katerekoli lokacije
  + Izdelava dodatnih modulov, ki črpajo podatke iz poslovanja.
  + Povezava z spletom oz. spletnimi aplikacijami.
  + deluje z 123nakupi.si, 123poslji.si
  + možnost enostavne razširitve v mrežno verzijo
  – strošek FileMaker programske opreme

  3. Večuporabniška-mrežna verzija + FileMaker platforma brez strežnika

  Večuporabniška mrežna verzija je takorekoč razširjena enouporabniška verzija, ki se poganja s pomočjo nameščene FileMaker programske opreme. Primerna je za manjša podjetja z do 9 delovnimi postajami.

  Prednosti in slabosti (enako kot v predhodnji verziji ter kar je opisano spodaj):
  + za delovanje ne potrebuje internetne povezave
  + Možnost skupnega delovanja Windows in Apple računalnikov na isti Poslovni bazi.
  – Strošek FileMaker programske opreme.
  – Možna uporaba do 9 računalnikov v mreži.

  4. Večuporabniška-mrežna verzija + FileMaker platforma s FileMaker strežnikom

  Veuporabniška oz. mrežna verzija katero delite s pomočjo FileMaker Strežnika je primerna za podjetja, ki rabijo največjo zmogljivost ter največjo varnost podatkov.

  Prednosti in slabosti (enako kot v predhodnji verziji ter kar je opisano spodaj):
  + za delovanje ne potrebuje internetne povezave
  + Možna uporaba do 50 računalnikov na isti mreži
  – Nakup FileMaker Pro programske opreme.
  – Nakup FileMaker Server programske opreme.
  – Nakup lastnega strežnika.

  5. Večuporabniška verzija v gostovanju – Hosting

  Omenjena namestitev nudi identično funkcionalnost kot večuporabniška-mrežna verzija s FileMaker Server programsko opremo s to razliko, da v tem primeru FileMaker Server gostuje naše podjetje.

  Prednosti in slabosti (enako kot v predhodnji verziji ter kar je opisano spodaj):
  + Brez nakupa FileMaker Server programske opreme.
  + Brez nakupa lastnega strežnika.
  + Možna uporaba do 50 računalnikov na isti mreži
  + za delovanje potrebuje internetno povezavo
  – Strošek FileMaker Pro programske opreme.